't Sjtaater Hoes - Zalen- & Partycentrum
 
Over ons
 
Ons bedrijf is gelegen in de kerkraadse wijk Terwinselen, op het kruispunt tussen Heerlen ,Landgraaf en Kerkrade, en vooral bekend om zijn botanische tuin en rijke mijnverleden. In de volksmond wordt deze wijk ook wel d'r Sjtaat genoemd, dit door de aanwezigheid van staatsmijn Wilhelmina van 1906 tot 1969. Vandaar ook de naam 't Sjtaater Hoes, omdat ons bedrijf een ontmoetingsplek is voor de inwoners van Terwinselen en omgeving.
 
Ons multifunctionele zalencentrum beschikt over meerdere zalen, en is geschikt voor feesten en evenementen van 20 tot 500 gasten. Alle zalen zijn in 2008 geheel gerenoveerd en hebben een opmerkelijke metamorfose ondergaan om het verblijf voor onze gasten nog aangenamer en gezelliger te maken.Tevens zijn wij een thuishaven voor diverse verenigingen, die met veel plezier hun hobby beoefenen.
 
Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.
 
 
 
 
Locatie:
 
 
Schaesbergerstraat 27
6467 EA   Kerkrade
045-5415010
06-51335320
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.